Varmt välkommen till vår nya butik

välkommen

Efter många månaders intensivt arbete vi nu öppna dörrarna till vår nya svenska butik där du kan hitta kvalitets lådcyklar till de bästa priserna.

Det har länge varit vår önskan att bjuda in våra svenska grannar inom en mer lokal orienterad butik som uppfyller dina krav på kundservice när den nya frakt cykel för familjen måste vælges☺.

Med mer än 25 års erfarenhet har vi på Andersen & Meldgaard Observera att detta är en mycket speciell dag, har vi väntat med stor spänning. Det är inte varje dag som går över nationsgränserna och därför har vi i konstruktionsfasen av den nya butiken, tillbringade mycket tid åt att forska och få våra tidigare svenska kundingångar.

Vi ser fram emot den nya butiken för att göra det ännu enklare för dig att välja rätt cykel för dina behov, samtidigt som du det fulla värdet.

På Amladcyklar.se kan spara kostnader för dyra mellanhänder och se dig om att allt ingår när du köper en cykel. På Amladcyklar designar och tillverkar alla våra lådcyklar själva, varefter vi säljer direkt till konsumenten. Detta säkerställer alltid konsumentmarknaden bästa pris och kvalitet.

Förutom våra cyklar, har vi också det största urvalet av tillbehör och reservdelar för din lådcykel. Så med oss ​​är du med andra ord, säkrade en expert på området.

Annars kommer vi helt enkelt erbjuda dig ett varmt välkommen till vår nya butik som specialiserat sig på lastcyklar, vi är mycket glada att välkomna dig och hjälpa dig att göra rätt val för just din familj.

Vi vill bli ännu bättre …

Vi tar gärna emot input från dig om du observerar några saker som verkade bra kan göras annorlunda eller något bättre: info@amladcyklar.se

Rea!
35.599,00 kr

Lådcyklar

Trehjuling Vuxen

15.225,00 kr
27.799,00 kr