Fördelen med el lådcykel

Fördelen med el lådcykel.

Även om cyklar i allmänhet betraktas som ett transportmedel för människor kan man idag även införskaffa eldrivna lådcykel, som lämpar sig för att transportera barn eller gods. Lådcyklarna kan transportera barn, tungt bagage eller gods som är svåra att transportera med vanliga cyklar eller bilar. En av de mest populära el lådcyklarna på marknaden idag är el lådcykel Deluxe från Amladcyklar, läs här: Deluxe

Den elektriska lådcykeln Deluxe är designad för att transportera tunga laster över långa avstånd med minimal ansträngning. Den har en kraftfull 250W motor som klarar upp till 40 km på full batteriladdning. Och med sina kraftfulla hydrauliska bromsar har du alltid full kontroll över cykeln under körning och stopp.

Deluxe Amladcyklar

En annan viktig egenskap hos Deluxe är att den kommer med punkteringsdäck. Så du behöver inte oroa dig för punkteringar när du kör. Detta gör den elektriska lådcykeln perfekt för affärsresor eller familjeutflykter.

Modellen är gedigen byggd och klarar tunga belastningar på upp till 150 kg. Det betyder att du utan problem kan transportera stora föremål som möbler, cyklar eller till och med ett dagis full med barn.

Om du letar efter en pålitlig el lådcykel är Deluxe ett bra val. Med sin hållbara design, utmärkta prestanda och flera funktioner är den det bra valet för alla som vill ha ett praktiskt, pålitligt och enkelt sätt att transportera varor.

Se gärna vår guide till val av lådcykel innan du bestämmer dig för vilken modell du ska köpa, här kan du även läsa om fördelarna med el lådcykel: Basta-ladcykeln

Beställ lådcykeln direkt här Deluxe och njut av all dess funktionalitet och billiknande bromsar på din nästa tur.

Lite extra läsning om Deluxe-modellen:

Om du vill ha den ultimata elektriska lådcykeln, är vår Deluxe El Lådcykel det rätta valet. Med TEKTROs / BENGALs hydrauliska frambromssystem får du mycket mindre underhåll och ett världsberömt system, så du inte behöver trycka så hårt på handbromsen. Med vår Deluxe-modell får du även 3 starka punkteringsfria däck /anti-punkteringsdäck, för att undvika krångel med punkteringar. En kvalitetscykel med en stark motor, som kan klara upp till 40 km på en full laddning (även på vintern). Cykeln har en enkel och användarvänlig funktionsdisplay som det går snabbt att lära sig.

Medföljande tillbehör:

  1. Avtagbart kapell med bågar och genomskinligt tak – Värde 1488,-
  2. Kraftiga skärmar fram och bak
  3. Pakethållare med remmar, bak
  4. Kedjeskydd
  5. Ringklocka
  6. 2 Kraftiga Led framlampor och 1 bakljus
  7. Barnbälten för 4 barn (Y-bälten)
  8. Barnstolar för 4 barn
  9. Fotsteg för barn