Bästa lådcykeln? Ett individuellt val

– En guide till att välja vilken lådcykel du ska köpa utifrån dina behov och din ekonomi

Den bästa lådcykeln är den cykel som bäst uppfyller dina behov. Lådcykelmarknaden är stor och det finns många modeller som möter olika behov. Vi har därför gjort denna guide som går igenom skillnaderna, vad som är viktigt att vara medveten om, vad man ska välja eller välja bort och vilken cykel som uppfyller dina krav på ekonomi, komfort, förvaring, körning mm.
 
Guiden beskriver även förhållanden som är relevanta när du får din cykel och i framtiden, så att du kan njuta av din cykel i många år. Även den bästa el lådcykeln kräver skötsel och underhåll.
 
Guiden för att köpa den bästa lådcykeln är uppdelad i tre delar:

Innan köp
Vid mottagandet
Efter köp

Ultimate Harmony Amladcyklar

Vilken lådcykel är bäst?

Vår egen uppfattning om vilken som är den bästa el lådcykeln är vår toppmodell Ultimate Harmony som har det smarta Anti-Tilt-systemet och TEKTROs hydrauliska skivbromssystem på både fram- och bakhjul. Den är enkel och säker att köra, och då är den bara mega fin! Med denna cykel får du det bästa av det bästa när det gäller komfort, säkerhet, utrustning och design. Och även om det är en cykel i lyxklass är priset fortfarande i en hyra där de flesta kan vara med. På Amladcyklar anser vi att alla ska ha råd med en lådcykel. Se cykeln här: Ultimate Harmony.
 
Om du inte har erfarenhet av att åka lådcykel rekommenderar vi att du tar en provtur så att du själv kan bedöma vad som är viktigt för dig när du ska hitta den bästa lådcykeln. Du kan komma förbi vår butik i Halmstad eller i Köpenhamn för en provkörning. Vi är redo att ge råd och vägledning, så att du blir rätt klädd för att välja din nya lådcykel.

Facebook

Bästa lådcykel: Ultimate Harmony - Amladcyklar