Byt ut bilen mot en lådcykel!

Ultimate-Curve-amladcyklar

Miljövänligt transportmedel: Cykeln!

På Amladcyklar vill vi bidra till mer hållbara transporter. Och det råder ingen tvekan om att cykeln är det mest miljövänliga transportmedlet.

Rågbrödsmuskler är både billigare, mindre förorenande och mer lättillgängliga än bensin och diesel.
 
MEN vi har alla en vardag som behöver kopplas ihop. Med shopping, ev. hämtning av barn och transport till och från jobbet. Det är inte alltid att en cykel räcker för att täcka dessa behov. Många av oss har provat att stå med en cykel med ett barn i baksätet och shoppingkassar hängande på styret och en vante som ryker på marken. Och bara två armar! Då är det lättare med bil…

… eller en lådcykel!

En lådcykel kan täcka många av samma behov av bekvämlighet, effektivitet, förvaring och transport, som en bil. Och med en elektrisk lådcykel blir det hela ännu enklare. Byt ut bilen!
 
På Amladcyklar anser vi att alla ska ha råd med en lådcykel. Vi har därför lådcyklar i olika prisklasser, så alla kan vara med.
 
Vi har själva tagit farväl av bilen och använder el lådcykeln som vårt primära transportmedel. Det är både en stor besparing, ekonomiskt och miljömässigt, men det är också mycket lättare att ta sig runt i staden, utan att behöva tänka på parkering och rusning.
 
Amladcyklar stödjer det dansk-svenska projektet SMaRT. SMaRT står för Sustainable Mobility Rural and Urban Transport, och syftar till att utveckla, förbättra och skapa enklare tillgång till miljövänliga transportsystem. Det handlar om att öka befolkningens medvetenhet, attityd och kunskap om hållbara transportlösningar. Läs mer om projektet här: SMaRT. Det vill vi gärna bidra till.

Spara pengar och ta hand om miljön – Byt ut bilen mot en lastcykel!

Med vårt stora utbud är vi säkra på, att du kan hitta en, som passar dig och dina specifika behov:
deluxe-ladcykel-pris-fritlagt-amladcyklar
ultimate-curve-ladcykel-pris-fritlagt-amladcyklar
classic-ladcykel-pris-fritlagt-amladcyklar
premium-ladcykel-pris-amladcyklar
ultimate-harmony-ladcykel-pris-fritlagt-amladcyklar
superior-ladcykel-pris-fritlagt-amladcyklar