Om Amladcyklar

Vi jobbar för bra kvalitet, bra priser och snabb leverans.
 
Läs om Amladcyklar:

Berättelsen

Design och kvalitet

Montering

Pris – Allt inklusive

Vi stödjer

Berättelsen om Amladcyklar

Vi startade Amladcyklar / Andersen & Meldgaard (tidigare Danma) redan 1992.
 
Lådcyklar blev en del av vår verksamhet utifrån ett specifikt behov. Vi saknade en funktionell cykel som kunde hjälpa oss att göra vardagen lite enklare. En lådcykel var lösningen. Vi har alltid älskat att cykla och med en lådcykel kunde vi kombinera vår hobby med det praktiska.
 
Vi blev snabbt medvetna om att utbudet på den tiden var väldigt begränsat och priserna otroligt höga.
 
Därmed blev lådcyklar en del av vår verksamhet. Det var vår övertygelse, att det lätt kunde göras bättre. Därför valde vi att initiera utvecklingen av kvalitetslådcyklar till starkt konkurrenskraftiga priser, där all utrustning ingår som standard från start. Detta gör, att våra kunder kan undvika förvirring i köpprocessen.
 
Från början har det varit oerhört viktigt för oss att skapa en transparent verksamhet, där kunderna visste, vad de fick och att all utrustning de behöver från början ingick i priset. På så sätt slipper du som kund bli förvirrad över, att du också bara ska komma ihåg all möjlig extrautrustning, när du ska köpa en ny lådcykel till din familj.
 
Den personliga och goda kundservicen är ett av våra kärnvärden, då vi vet att våra kunder brukar köpa med hjärtat, när det nya fordonet till familjen ska hittas.
 
Hos oss kan du som kund spara kostnaden för dyra mellanhänder, och köpa din lådcykel till rågrossistpriset, direkt från tillverkaren. Vi har stort fokus varje dag på att optimera våra administrativa utgifter för till exempel dyra betallösningar, lokaler mm och det beror på, att vi hela tiden strävar efter att ha de bästa produkterna till marknadens bästa pris.

Design och kvalitet

Alla våra lådcyklar är designade i Danmark och byggda för att möta de skandinaviska förhållandena och höga standarder. Vi väljer noggrant ut de enskilda delarna från hela världen, och designar cykeln, som vi anser är bäst, när det gäller funktionalitet, kvalitet, säkerhet och pris. Dessa saker tillsammans gör våra lådcyklar solida, säkra och användbara i alla väder i många år.

Självklart har vi alla CE-godkännanden och lever upp till EU:s höga krav, och våra cyklar har gått smidigt igenom Trafikstyrelsens (DK) test *.

* Följande modeller: Classic lådcykel, Superior, Premium och Deluxe.

I designfasen fokuserar vi på enkelhet, minimalism och inte minst funktionalitet. Vi vill skapa en vacker och funktionell vardagsprodukt, som inte bara är till för de med mycket pengar, utan för alla.

Utvecklingen runt om i världen skapade en mycket större tillgänglighet av kvalitetsmaterial, vilket har gjort det möjligt för oss att erbjuda våra produkter till ett riktigt förmånligt pris, som är tillgängligt för alla.

På Amladcyklar designar vi våra cyklar med fokus på, att våra produkter ska klara de skandinaviska förhållandena, då cykeln är ett verktyg som används utomhus.

Vi finns för våra kunders skull, och dina insatser bidrar till att göra det mycket lättare för oss att hela tiden kunna designa produkter, som möter dina behov och önskemål. Med bra feedback sedan 1992 från dig samt våra pågående kvalitetstester kan vi säkerställa, att vi har de bästa cyklarna till priset på marknaden.

Montering

Våra lådcyklar levereras till 80% färdigmonterade. Montering av återstående 20% kräver inga speciella verktyg. Bara 2–4 timmars arbete är allt som behövs för att montera lådcykeln. Detaljerad fotomonteringsmanual ingår. Alternativt kan vi montera den 100%.

Alla våra cyklar monteras på vår egen danska monteringsfabrik i Veksø strax utanför Köpenhamn på Själland. Här har vi engagerade medarbetare, som med sin djupa kunskap om produkten säkerställer en körklar cykel. Vi hämtar delarna från de bästa leverantörerna i Danmark, Europa och Asien.
 
Innan leverans testar vi kvaliteten på varje enskild cykel i förhållande till våra höga krav. Här provkörs cykeln (100% monterad) för att säkerställa, att allt fungerar som förväntat.

Pris – Allt inklusive

Vårt motto är, att alla ska kunna betala för en lådcykel. Därför har vi via en hög volym, låg egen vinst och ingen dyr mellanhand (grossist/detaljhandelsvinst) kunnat säkerställa dig ett alltid bra pris. Ofta upp till 60 % lägre än liknande cyklar på marknaden. Vi har cyklar i olika kvalitetsnivåer. Du bestämmer vilken nivå du vill ha. Se en översikt här: Den bästa lastcykeln? Ett individuellt val.

 

Allt inklusive

När du köper en lådcykel från Amladcyklar, är du inte bara garanterad de bästa priserna på en dansk overall lådcykel, utan du får även en hel del extra tillbehör, som ingår i priset. Utrustningspaketet beror på vilken modell, du väljer. Se under vald modell vilka tillbehör, du alltid får som minimum.
 
Du bestämmer själv, om du vill köpa ett försäkringsgodkänt lås, en babystol eller en mugghållare, men vi ser till att cykeln är redo att åka på direkt med all nödvändig utrustning (och lite till).
 
Exempel på utrustning, som ingår i priset (för en Deluxe-modell):
 
Kraftfulla skärmar fram och bak
Bagagehållare med remmar, bak
Kedjeskydd
Bell och lagstadgade reflexer
2 st. Kraftfull LED-front och 1 st. baklykta
Löstagbart kapellsystem med transparent Panoramatak och ingång från sidorna
Barnselar för 4 barn (Y-selar)
Barnstolar för 4 barn
Stegbräda för barn
 
Vi är mycket för att det angivna priset, också är det pris, du betalar och inte mer. Om du har ytterligare behov eller önskemål, finns det ett hav av alternativ för att designa din cykel precis, som du vill ha den. Se designalternativ under Specialdesign eller se utbud av tillbehör under Tillbehör.

Amladcyklar stödjer Miljövänliga förpackningar

Miljovanlig-Forpackning-amladcyklar
På Amladcyklar tar vi emot mycket varor. Vi tar emot enskilda delar, som vi hämtar på vår monteringsfabrik för färdiga lådcyklar, som skickas direkt till kunden. Alla delar är väl packade, så att de inte skadas under transporten.
 
Det uppskattar vi, men det innebär också en stor mängd förpackningar. Vi använder också mycket emballage, när vi skickar cyklar och tillbehör till våra kunder. Den stora frågan har därför varit; hur kan vi minska förbrukningen och använda mer miljövänliga förpackningar?
 

Ha en bra cykeltur!

Se våra cyklar här: Lådcyklar

BANKKONTO/BANK ACCOUNT(IBAN/SWIFT)

Vår danska bankuppgifter i Nordea:

IBAN:DK9320006891833197 SWIFT:NDEADKKK

logo-light-blue-black-amladcyklar