Miljövänliga transportmedel – för företag

7Eleven-folie-reklametryk-ladcykeler-amladcykler

Miljövänliga transportmedel – för företag

På Amladcyklar vill vi bidra till mer hållbara och miljövänliga transporter. Och det råder ingen tvekan om, att cykeln är det mest miljövänliga transportmedel. Rågbrödsmuskler är både billigare, mindre förorenande och mer lättillgängliga än bensin och diesel.

Men verksamheten måste gå och tiden är ofta knapp. Och det kan finnas behov av att transportera varor som kan vara tunga, fylliga eller som inte får utsättas för vind och väder. Det är inte alltid att en cykel räcker för att möta effektivitetsbehovet. Då är det lättare med bil…

Eller en lådcykel!

En lådcykel kan täcka många av samma behov av bekvämlighet, effektivitet, förvaring och transport, som en bil. Och med en elektrisk lådcykel blir det hela ännu enklare.
 
Amladcyklar har ett stort urval av specialdesigner. Behöver du ramp, möjlighet till servering, låsning, övertäckning etc är det inga problem. Vi designar cykeln, så att den passar dina behov.
 
Med foliebeklädnad har du möjlighet att designa cykeln, så att den speglar ditt varumärke. Och du visar omvärlden, att du är ett ansvarsfullt och miljömedvetet företag. Vi trycker ditt reklamtryck precis, som du vill ha det.
 
På Amladcyklar har vi själva tagit farväl av bilen, och använder ellådcykeln som vårt primära transportmedel. Oavsett om du helt vill byta transportsätt, eller om lådcykeln ska vara ett komplement till bilparken finns stora besparingar att göra. Det är en stor besparing, ekonomiskt och miljömässigt, men det finns också mycket tid att spara. Många företag kämpar med att behöva hitta parkeringsplatser i städerna och då med följande parkeringsavgifter som snabbt kan hamna på många tusenlappar. Bland våra kunder har vi bl.a. städföretag och musiker som har valt lastcykeln i första hand av dessa skäl.
 
Dyrup har valt att komplettera bilparken med ellådcyklar från Amladcyklar.
Dyrup-ladcykel-amladcyklar

Smart

Amladcyklar stödjer det dansk-svenska projektet SMaRT. SMaRT står för Sustainable Mobility Rural and Urban Transport, och syftar till att utveckla, förbättra och skapa enklare tillgång till miljövänliga transportsystem. Det handlar om att öka befolkningens medvetenhet, attityd och kunskap om hållbara transportlösningar. Läs mer om projektet här: SMaRT

På Amladcyklar anser vi att alla ska ha råd med en lådcykel. Vi har därför lådcyklar i olika prisklasser, så alla kan vara med.

Spara pengar och ta hand om miljön – Byt ut bilen mot en lådcykel!

Med vårt stora utbud är vi säkra på, att du kan hitta en, som passar dig och dina specifika behov:

Deluxe-Workman2-aaben-amladcyklar-pris
Deluxe-Workman-lukket-amladcyklar-pris
Klassisk-ladcykel-workman2-lukket-pris-amladcyklar
Ultimate-Curve-workman-2-amladcyklar-pris
workman-folie-Boulebar-amladcykler

Reklamtryck / Folie

Komplettera din look med folie tryckt på kartongen. Skicka ett mail till oss med dina önskemål så hittar vi ett bra pris.