Bästa lådcykel: Hög kvalitet, låg kostnad

Bästa lådcykel i hög kvalitet och låg kostnad. Hos Amladcyklar får du alltid det bästa priset, oavsett om du letar efter en ny lådcykel, eller om du bara behöver utrustning eller reservdelar. Hos Amladcyklar står både den höga kvaliteten och det skarpa priset i fokus.

Vår toppmodell Ultimate Curve, har allt som en lådcykel av högsta kvalitet ska ha. Cykeln är monterad på vår danska fabrik i Veksø, och är gjord i slimmad design, har det nya Anti-Tilt-systemet och med TEKTROs hydrauliska skivbromsssystem på både fram- och bakhjul. Detta bidrar till att göra körupplevelsen på topp.

Med vår El Lådcykel Ultimate Curve-modell får du även 3 starka antipunktionsdäck, så du minimerar risken för punkteringar. Denna kvalitetslådcykel har en kraftfull motor, som klarar upp till 60 km med det medföljande 13 Ah batteriet på full batteriladdning (även vintertid). Cykeln har en enkel och användarvänlig färgdisplay med USB-laddarutgång.
El Lådcykel – Ultimate Curve

Varför välja Ultimate Curve El Lådcykel?

Om du cyklar med barn i din lastcykel måste säkerhet och komfort vara på topp. Med Ultimate Curve får du den bästa körupplevelsen med innovativ ramdesign som följer förarens rörelser, tillsammans med de bästa bromsarna på marknaden. Lådan har plats för 4 barn, med tillhörande bänkar och bälter. Det smarta kapellsystemet är avtagbart och kan justeras i höjdled för att passa både stora och små barn. Du kan läsa mycket mer om vår Bästa lådcykel i hög kvalitet och låg kostnad: Ultimate Curve El Ladcykel här.   
 

Leveranstid

Det bästa av allt är, att vi kan ha cykeln redo för dig inom 2-5 dagar. Då är hela familjen redo för en massa bra cykelturer och bra upplevelser i det vackra vårväder.