Skandinavisk design är sedan sitt ursprung i 1950 i de fem nordiska länderna Finland, Island, Danmark, Norge och Sverige har blivit mer och mer respekterad i världen. Det hela började som en rörelse med fokus på enkelhet, minimalism och särskilt funktionalitet, och just dessa tre element är något som vi har fört in i konstruktionsfasen av våra nya lastcyklar.

Tanken bakom den skandinaviska designen var att vackra och funktionella vardagsföremål inte bara tänkt att vara för dem med pengar, utan för alla. Utvecklingen och den stora uppmärksamhet som skandinavisk design var också skapat en mycket större tillgång på material av hög kvalitet, vilket har gjort att vi idag kan erbjuda våra produkter till ett mycket förmånligt pris, som är tillgänglig för alla.

På Amladcyklar vi designar alla våra cyklar i Norden, och vi gör det med fokus på våra produkter måste tåla de skandinaviska förhållanden när cykeln är ett verktyg som används utomhus.

Vi finns på grund av våra kunder och dina ingångar för att göra det mycket lättare för oss att hela tiden kunna utveckla produkter som uppfyller dina behov och önskemål. Med bra feedback sedan 1992 av dig våra kunder och våra kvalitetstester kontinuerliga gör våra cykel designers alltid se till att vi har de bästa cyklar för priset på marknaden.

Vi är mycket stolta över att skapa produkter som kommer att pågå i många år och uppfyller kraven skandinavisk design ursprungligen började med …

Vill du höra lite mer våra lådcyklar?

Jag vill höra mer