Vi, Martin Andersen & Charlotte Meldgaard, startade Amladcyklar/Andersen & Meldgaard redan 1992, på grund av att vi i vardagen saknade funktionella verktyg som kan hjälpa oss att göra dag lite enklare. Bara lite senare, vår goda partner och lådcykelentusiasten Soren Pedersen och sedan våra många bra kollegor. Vi har alltid älskat cykling och med en lådcykel vi kunde kombinera vår hobby med det praktiska.

Vi blev snabbt medvetna om att bestämmelsen vid den tiden var mycket begränsad och priserna är otroligt höga.

Det var vår övertygelse att det lätt skulle kunna förbättras. Varför vi valde själv att initiera utveckling av lastkvalitetscyklar starka konkurrenskraftiga priser, där all utrustning som standard ingår från början. Detta gör det möjligt för våra kunder att undvika förvirring i köpprocessen.

Det har från början varit oerhört viktigt för oss att skapa en transparent verksamhet där kunderna visste vad de var, och att all utrustning som du behöver från början ingick. Detta kommer att undvika dig som kund att vara förvirrad om det också bara komma ihåg alla möjliga extrautrustning, när du ska köpa en ny lådcykel för sin familj.

Den personliga och god kundservice är en av våra kärnvärden, eftersom vi vet att våra kunder köper oftast med hjärtat när den nya vehikel till familjen att hittas.

Hos oss får du som kund spara kostnader för dyra mellan återförsäljare och köpa din lådcykel till den råa grossistpriset, nämligen tillverkaren. Vi har dagligen ett starkt fokus på att ständigt förbättra vår förvaltning, till exempel dyr betalning, lokaler, etc., och det beror på att vi strävar hela tiden efter att ha de bästa produkterna till det bästa priset på marknaden.

Alla våra lådcyklar är utformade i Danmark och byggd för att klara de skandinaviska förhållanden och höga krav. Produktionen av våra cyklar sker på vår egen danska fabrik i Veksø lite utanför Köpenhamn. Delarna kommer från de bästa leverantörerna i Danmark, Europa och Asien. Innan de levereras eller skickas testade de 100% enligt vår höga kvalitet. Våra produkter tillverkas i miljövänliga material och är byggd för att hålla i många år.

Våra prioriteringar är säkerhet, kvalitet och hållbarhet. Dessa saker gör tillsammans våra lastcyklar är robust, trafik säker och kan användas i alla väder under många år.

Lådcykel

En lådcykel är ett enkelt, effektivt och behagligt transportmedel för hela familjen. Det är lätt att ta sig runt med i urbana miljöer och man kan alltid hitta en parkeringsplats för dem. En lådcykel är ett miljövänligt transportsätt – ingen förorening!

Dess fasta stål/aluminiumkonstruktion tillsammans med den robusta bärväskan skapar en hög säkerhet. Cykeln är utrustad med ett dubbelt handbromssystem, och parkeringsbromsen gör att cykeln alltid står säkert på sina 3 hjul, både på vägen eller parkerad.

Ihop montering

Våra lådcyklar levereras 80 % färdiga. Montering av de återstående 20 % kräver inga speciella verktyg. Bara en skiftnyckel, insexnyckel, skruvmejsel. 2-4 timmars arbete är tillräckligt för att montera lådcykeln. Detaljerad foto monteringsmanual ingår. Alternativt kan vi montera den helt åt er för 1.250,00 SEK. extra.

Bankkonto/Bank Account(IBAN/SWIFT)

Vår danska bankuppgifter i Nordea:

IBAN:DK9320006891833197 SWIFT:NDEADKKK

Kontakta oss