Vi, Martin Andersen och Charlotte Meldgaard, startade Amladcyklar/Andersen & Meldgaard redan 1992, då vi i vardagen saknade funktionella verktyg, som kunde hjälpa oss att göra vardagen litet enklare. Strax därefter anslöt vår goda partner och lådcykelentusiast Sören Pedersen, och därefter våra många goda kollegor. Vi har alltid älskat att cykla, och med en lådcykel kunde vi kombinera vår hobby med det praktiska.

Vi märkte snabbt att utbudet vid den tidpunkten var mycket begränsat och priserna mycket höga. Vi var övertygade om att det lätt skulle kunna göras bättre. Därför valde vi att själva börja utveckla kvalitetslådcyklar till konkurrenskraftiga priser, där all utrustning som standard ingår från början. Detta gör det möjligt för våra kunder att undvika förvirring i köpprocessen.

Det har från början varit mycket viktigt för oss att skapa en transparent verksamhet, där kunderna visste vad de fick, och att all utrustning som behövs från starten ingick. Detta gör att du som kund slipper förvirringen med att komma ihåg all möjlig extrautrustning, när du skall köpa en ny lådcykel till familjen.

Den personliga och goda kundservicen är ett av våra kärnvärden, eftersom vi vet att våra kunder oftast köper med hjärtat, när man skall hitta familjens nya fordon.

Hos oss kan du som kund spara kostnaden för dyra mellanhänder, och köpa din lådcykel till grossistpris direkt hos tillverkaren. Vi har dagligen ett starkt fokus på att ständigt förbättra våra administrationskostnader, till exempel dyra betalningslösningar, lokaler mm, eftersom vi hela tiden strävar efter att ha de bästa produkterna till marknadens bästa pris.

Alla våra lådcyklar är utformade i Danmark och byggs för att klara skandinaviska förhållanden och höga krav. Produktionen av våra cyklar sker på vår egen danska monteringsanläggning i Veksø utanför Köpenhamn. Delarna kommer från de bästa leverantörerna i Danmark, Europa och Asien. Vi kvalitetstestar varje cykel i förhållande till vår egen höga standard innan den lämnas ut eller skickas. Våra produkter produceras i miljövänliga material och byggs för att kunna hålla i många år.

Vi prioritera säkerhet, kvalitet och hållbarhet. Detta tillsammans göra att våra lådcyklar är solida, trafiksäkra och användbara i alla slags väder i många år.

MONTERING

Våra lådcyklar levereras till 80% färdigmonterade. Montering av återstående 20% kräver inga speciella verktyg. En skiftnyckel, insexnyckel och skruvmejsel samt 2–4 timmars arbete är allt som behövs för att montera lådcykeln. Detaljerad fotomonteringsmanual ingår. Alternativt kan vi montera den helt åt er för 1250,00 SEK. extra.

Bankkonto/Bank Account(IBAN/SWIFT)

Vår danska bankuppgifter i Nordea:

IBAN:DK9320006891833197 SWIFT:NDEADKKK

Kontakta oss